Träning och idrottspsykologisk coaching

Hälsa kräver kunskap och kunskapen gör hälsan till en livsstil. Boka din träning och coaching idag!

Partners & sponsorer

Här ser ni våra Partners och Sponsorer. Vill du eller ditt företag ingå i ett partnerskap med Hälsostil, vänligen kontakta oss.

Budo & Fitness

Budo & Fitness

Budo & Fitness Butikerna är Sveriges ledande sportbutikskedja med specialinriktning på Budo & Fitness produkter. Vi har butiker över hela landet, från Malmö i söder till Umeå i norr.
Till Budo & Fitness hemsida

First Publishing Group AB

First Publishing Group AB

Vi är ett förlag som ger ut ett tiotal magasin inom olika områden, bland annat inom träning&hälsa som Hälsa&fitness, Kom i Form, Svenska Cycling, Fitness For Men med flera.
Till First Publishing Group AB hemsida

Fight & Fitness

Fight & Fitness

Fight och Fitness är för alla som vill utforska det moderna fitnesskonceptet mixat med olika typer av kampsport. Fight och Fitness är för alla som tror på att ge sin kropp den uppmärksamhet den förtjänar. Gå in på webshopen för att kika på vårt klädsortiment!
Till Fight & Fitness hemsida

DS Trademark

DS Trademark

DS PERSONAL TRAINING SCHOOL är den första i sitt slag på marknaden som erbjuder en högkvalitativ och professionell intensiv praktisk utbildning som ges av våra yrkeserfarna personliga tränare och erfarna idrottsmänniskor.
Till DS Trademark hemsida

True Workout

True Workout

Vi erbjuder träning och hälsoinsatser till företag och privatpersoner som delar vår filosofi och värderingar. Vi sysslar även med fysträning för elitidrottare och föreningar som vill ta sin utveckling till en helt ny nivå.
Till True Workout hemsida

Nutrifarm

Nutrifarm

Nutrifarm är ett varumärke som har försett marknaden med kvalitetstillskott sedan 21 dec 2014, vi ligger i framkant vad gäller utveckling av fantastiskt rena och unika smaker som aldrig tidigare lanserats.
Till Nutrifarm hemsida

Nyheter
Vill du bli kontaktad av oss?

Beskriv ditt ärende direkt på Hälsostils kontaktsida